2013.gads, pussauss, eksotiskais, gaišs, alkohols 16%,tilpums 0,5l Pasniegšanas temp. 11-13º C Glabāšanas temp. 10-20º
2016.gads, pussalds, gaiši rozīgs, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 13-15º C Glabāšanas temp. 10-20º
2016.gads, pussalds, eksotiskais, gaiši dzeltenīgs, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 10-13º C Glabāšanas temp. 10-20º
2016.gads, pussauss, gaiši sārts, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 10-13º C Glabāšanas temp. 10-20º
2016.gads, pussalds, tumši sarkans, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 10-13º C Glabāšanas temp. 10-20º
2015.gads, deserta, dzintara dzeltens, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 13-15º C Glabāšanas temp. 10-20º
2016.gads, pussalds, brūngansarkans, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 13-15º C Glabāšanas temp. 10-20º
2015.gads, pussauss, tumši sarkans, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 13-15º C Glabāšanas temp. 10-20º
2015.gads, pussalds, tumši sarkans, alkohols 13%,tilpums 0,5l un 0,187l Pasniegšanas temp. 13-15º C Glabāšanas temp. 10-20º
Degvīns pēc klasiskas receptes no bērzu sulas vai avenēm, alkohols 40%, tilpums 0,5l un 0,1l. Pasniegšanas temp. 3-5º C. Glabāšanas temp. 0-20º. Pieejams no avenēm
Cidoniju liķieris, dabiskas izejvielas, sabalansēts saldums, alkohols 20%, tilpums 0,5l, 0,187l, 0,1l. Pasniegšanas temp. 13-15º C. Glabāšanas temp. 0-20º. Pieejams
Mārrutku degvīns pēc īpašas receptes, alkohols 40%, tilpums 0,5l un 0,1l. Pasniegšanas temp. 3-5º C. Glabāšanas temp. 0-20º. Pieejams